Καλωσορίσατε στη “Λανιακέα”!!!

Γεια σας! Με λένε Σπύρο, κι εδώ θα βρίσκετε πληροφορίες γύρω από την πρώτη μου προσπάθεια στο χώρο της συγγραφής, καθώς επίσης και άρθρα με διάφορες θεματικές! Λίγα λόγια για το τι παίζει με το βασικό έργο, με το οποίο ξεκίνησε η όλη ιστορία.

Το βιβλίο ξεκίνησε εντελώς τυχαία, πριν από περίπου ένα χρόνο. Στην αρχή ήταν απλά ένας τρόπος για να περάσει η ώρα, μα όσο περνούσε ο καιρός, τόσο μεγάλωνε η περιέργειά μου για το πως θα μεγαλώσει αυτός ο νέος κόσμος, τον οποίο δημιουργούσα σιγά-σιγά.

“Για το βιβλίο θα μας πεις;”, σας ακούω να ρωτάτε. Βεβαίως να σας πω! Το βιβλίο ονομάζεται “Τα Κλειδιά του Τιτάνα”, και είναι το πρώτο από τη σειρά που ονομάζεται “Ο Μύθος της Λανιακέα”. Εκτυλίσσεται σε ένα φανταστικό κόσμο, τον πλανήτη Λανιακέα, από όπου η σειρά πήρε το όνομά της. Τι συμβαίνει λοιπόν: έχουμε ένα κόσμο, στον οποίο κάποτε η Μαγεία θα τα κατέστρεφε όλα. Ώσπου, η Μητέρα Φύση, αποφάσισε να δώσει σε έξι άτομα τη δύναμη να κυριαρχούν στα Στοιχεία της. Έτσι γεννήθηκαν οι πρώτοι Φύλακες. Πέντε αιώνες μετά, και οι Έξι Φύλακες είναι πάλι αυτοί που θα πρέπει να σταματήσουν τους Μάγους από το να καταστρέψουν τον κόσμο και τη φυσική ισορροπία.  Δε θα πω περισσότερα, γιατί θα spoilάρω, και είναι κρίμα για όλους σας (και τους τρεις!), που παίζει να το διαβάσετε.

Σε αυτήν εδώ τη σελίδα, θα βρίσκετε κατά καιρούς μικρές ιστορίες, οι οποίες θα έρχονται να συμπληρώνουν τη βασική, γεμίζοντας τα κενά των Μύθων. Επίσης, θα ανεβαίνει σε συνέχειες ένα παράλληλο project, μια μίνι σειρά στα Αγγλικά με τίτλο “Fall of the Orthodoxy”, για τους φαν της επιστημονικής φαντασίας! Και, που ξέρετε, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλα…

Ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο ικανοποιητικό κι ενδιαφέρον! Θα χαρώ πολύ να μαθαίνω τις απόψεις σας και να συζητάμε επάνω στη Λογοτεχνία του Φανταστικού και γενικότερα!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s